Uluslararası Projeler Destek Birimi

Avustralya’da Uluslararası Lisansüstü Araştırma Bursu

.

Murdoch Üniversitesi Felsefe ve Eğitim alanlarında doktora programları için burs başvurularını açtı. Burs eğitim giderlerini ve sağlık sigorta primini kapsıyor. Başarılı adaylara konaklama desteği de sağlanıyor.

Son başvuru tarihi : 30 Eylül 2017

Kriterler

-Adayların en az 6.5 IELTS veya 90 TOEFL IBT puanı olması gerekmektedir.

-Adaylar lisans derecelerini birinci sınıf bir dereceyle bitirmiş olmalı ya da alanda en az 12 kredilik bir araştırma hazırlığını kapsayan bir yüksek lisans derecesine sahip olmalı.

Önceki eğitimlerini dili İngilizce olan ülkelerde tamamlamış öğrencilerden IELTS veya TOEFL sonucu istenmeyebilecektir. Ancak asıl dili İngilizce olmayan ülkelerdeki öğrenciler bu belgeleri sağlamalıdır.

Burs maksimum üç yıllık bir süreyi kapsamaktadır. 6 aylık bir uzatma sağlanabilecektir.

Adayların aşağıdaki belgeleri başvuruya eklemesi gerekmektedir:

-Tez çalışmasının veya buna denk olabilecek akademik araştırma tecrübesinin belgesi

-Tez denetleyicilerinin raporları

-Burs ve profesyonel üyeliklerin belgeleri

-Sanat, tasarım ya da performansa dayalı branşlarda ulusal ya da uluslararası tanınırlığı gösteren sergi, performans, ürün vb. başarıların kanıtı

-Yayın listesi (başlık, yazar, yayın tipi, akademik bir yayın olup olmadığı belirtilmelidir)

-İki akademisyenden alınmış referans

Murdoch Üniversitesi’ndeki danışmanlarla iletişim sağlamış potansiyel araştırmacılara öncelik tanınacaktır.

Başvuru duyurusu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Başvuru ile ilgili tavsiyeler için tıklayınız.